21. huhti, 2019

Puoli vuotta vanha

On kulunut 6 kuukautta myymälän avaamisesta. Paljon mahtuu tuohon lyhyeen aikaan. Olen saanut oppia monia uusia asioita ja oppiminen jatkuu joka päivä. Myymälä muuttuu ja kehittyy uusien tuotteiden mukana. Ihania uusia tuttavuuksia on tullut joka ikinen päivä sekä käsityöläisistä että asiakkaista. Monet ovat vieläpä molempia.

Eniten voimia on kuluttanut oman pään muokkaaminen myymälän hoitamiseen, uusien tekijöiden ja tuotteiden etsintä sekä Luova Linnan tarjonnan kehittäminen niin, että asiakkaat löytäisivät meidät ja kiinnostuisivat tulemaan uudelleen. Tavaroiden hyllyttäminen, arkistointi, kassasysteemin päivittäminen ja hallinta alkavat sujua jo kohtalaisesti, vaikka opittavaa löytyy viikottain.

Mukava on ollut huomata, että apua löytyy ongelmiin läheltä ja kaukaa. Kiitos ihmisille, jotka jakavat tietoa ja auttavat, kun omat tiedot eivät riitä eikä asioita osaa etsiä heti välttämättä oikeasta paikasta.

Asiakkaat ovat löytäneet meidät melko hyvin, mutta vielä heitä tarvitaan paljon enemmän. Parhaat mainostajat ovat olleet ahkerat käsityönharrastajat, jotka ovat kertoneet pienestä liikkeestämme toisille käsityöntekijöille. Suuri kiitos teille kaikille, jotka olette meitä auttaneet tällä toistaiseksi lyhyellä taipaleellamme. Katsotaan mihin polkumme meidät johtaa, syteen vai saveen!

Kuva: Riikka Helminen